Kristal Clinics is dé high-end kliniek voor fillers en andere esthetische ingrepen in Rotterdam. De behandelingen worden met de grootste zorg en oog voor detail uitgevoerd door BIG geregistreerde en gekwalificeerde artsen. Kristal Clinics staat voor een natuurlijk resultaat met een subtiele touch-up. Wij geloven dat iedereen van nature prachtig is en benadrukken jouw schoonheid met onze gespecialiseerde behandelingen in BotoxFillers en Russische Draadlift. Naast een natuurlijk resultaat leggen wij de nadruk op individuele schoonheid en daarom besteden wij veel aandacht aan jouw wensen vóór, tijdens én na de behandeling.

Eén van de projecten waar wij enorm trots op zijn betreft dat van Drs. Samana Clinics oftewel Kristal Clinics. De opdracht leek in de eerste instantie ingewikkeld, maar na overleg bleek toch super goed te lopen. Het maken van house style, website, digital marketing en online boeking systeem vormde de kern van de opdracht.

“SMARTi is een bereikbaar spreekpunt voor ons. Wij kunnen altijd op hen rekenen met allerlei vragen en verzoeken.”, zegt M. Jamsheed, Manager bij Drs. Samana Clinics

Het opzetten van digital marketing campagnes kan gerekend worden als de meeste bijzondere aspect van dit project. Het vinden van de juiste doelgroep en gepaste content was een spannende zoektocht, maar zeer succesvol. 

Project facts

NaamDrs. Saman Clinics (Kristal Clinics)
Opdracht house style ontwikkelen, website ontwerpen en ontwikkelen, digital marketing en online boeking systeem
Duur3 maanden
Succes100%
LinkKristalClinics.nl en Drsamana.nl