XLMobiel.nl beschikt over een grote collectie van hoesjes en accessoires voor telefoons en tablets. Daarnaast kunt u veel randapparatuur vinden in ons assortiment, zoals bluetooth speakers, powerbanks, koptelefoons en tablettassen. We hebben een speciaal team dat de trends op de markt volgt en dat ziet u terug in ons assortiment. In het bijzonder bestaat het assortiment van XLMobiel.nl uit producten van een aantal bekende merken. De belangrijkste zijn hoesjes en accessoires van de merken Guess, Mercedes-Benz, BMW, Audi, Maserati, Ferrari, Lamborghini, UNIQ Accessory en Pierre Cardin.

XLMobiel.nl levert dus mobiele accessoires. De telecomsector is altijd heel innoverend en vernieuwend. Onze opdracht was om een eigentijdse webshop te maken met mogelijkheden om op externe platforms te verkopen. Al vanaf het begin wisten wij dat dit een leuk project zou worden.

“Dankzij SMARTi, verkopen wij nu op onze eigen webshop, maar ook op Amazon en Bol. Alles loopt soepel en de verwerking van order is erg makkelijk.”, zegt de manager van XLMobiel.nl

De meest uitdagende aan dit project was het verkoop op externe platforms. Er zijn veel tussenkoppelingen die dat mogelijk maken, maar het automatish aanvoeren van juiste en complete gevens naar platforms als bol.com en amazon.nl kan ingewikkeld zijn. Toch hebben wij dit project in korte tijd tot succes gebracht.

Project facts

NaamWebshop XLmobiel.nl
OdrachtWebshop maken, automatische koppeling producten en orders met bol.com en amazon.nl
Duur1 maand
Succes100%
LinkXLMobiel.nl