Wat doen wij?

Bij SMARTi marketing stelt ons team van ervaren specialisten zich ten doel jouw bedrijf of merk te helpen groeien. Door nauw samen te werken, kunnen we een aangepaste marketingstrategie ontwikkelen dat garant staat voor succes.

Digital Marketing

Digital marketing is een essentieel onderdeel van elke moderne bedrijfsstrategie. Met gerichte campagnes op social media, e-mailmarketing en zoekmachines kunnen wij jouw helpen een breder publiek te bereiken en de online zichtbaarheid van je organisatie te vergroten. Ons team zal met jouw samenwerken om een plan op maat te ontwikkelen dat voldoet aan jouw specifieke doelstellingen en budget. Van website ontwerp tot content creatie, wij dekken je. Samen kunnen we een digital marketingstrategie creëren die jou helpt op te vallen in een overvolle online markt.

Procesautomatisering

Ben je op zoek naar meer efficiëntie en het stroomlijnen van processen binnen je organisatie? Kijk dan niet verder dan procesautomatisering! Door nieuwe software te implementeren, kun je profiteren van talloze mogelijkheden om de dagelijkse activiteiten te bevorderen. Verbeter de huidige workflow door het te moderniseren en te optimaliseren. Hierdoor kun jij je concentreren op belangrijkere taken, terwijl de software het repetitieve en tijdrovende werk afhandelt. Investeer in procesautomatisering met SMARTi en ervaar zelf de voordelen.

Procesoptimalisatie

De gezegde luidt: ‘’Als het niet kapot is, repareer het dan niet.’’ Maar, wat als je niet weet dat het kapot is? Procesoptimalisatie is de praktijk van het verbeteren van processen binnen een organisatie om de efficiëntie te verhogen, fouten te verminderen en tijd en middelen te besparen. SMARTi doet dit door de huidige processen te analyseren en gebieden te identificeren die voor verbetering vatbaar zijn. Dus als je de efficiëntie wilt verhogen en de processen binnen jouw organisatie wilt stroomlijnen, overweeg dan te investeren in procesoptimalisatie. Met de juiste hulpmiddelen en strategieën kun je jouw activiteiten aanzienlijk verbeteren en zakelijk succes stimuleren.

Rebranding

Rebranding is een krachtige manier om je bedrijf nieuw leven in te blazen en een sterkere band met je doelgroep te creëren. Maar het is meer dan alleen het updaten van je logo of het veranderen van de kleuren van je website - het is een complete herziening van de positionering en visuele identiteit van je merk. Bij SMARTi begrijpen we het belang van een sterk en samenhangend merkimago. Daarom bieden we uitgebreide rebranding diensten om jouw te helpen een nieuwe identiteit te creëren die aanslaat bij jouw publiek en jouw onderscheidt van de concurrentie. Zet de eerste stap naar een meer succesvolle toekomst met een uitgebreide rebranding strategie van SMARTi.

ONZE OPLOSSINGEN

SMARTI te werk gaan zit in het DNA van onze organisatie. Door SMARTI doelstellingen te stellen, creëren we een duidelijk einddoel voor elk project, wat zorgt voor meer focus, doelgerichtheid en meetbare resultaten.

Specifiek.png

SPECIFIEK

Onze doelen zijn duidelijk omschreven, met een duidelijk begrip van wat er verwacht wordt en waarom.

Meetbaar.png

MEETBAAR

Onze doelstellingen zijn kwantificeerbaar, met concrete criteria om de vooruitgang te beoordelen.

Acceptabel.png

ACCEPTABEL

Onze doelstellingen zijn realistisch en haalbaar, gezien de beschikbare middelen en de huidige situatie.

Realistisch.png

REALISTISCH

Onze doelen zijn relevant voor het overkoepelende doel, voegen waarde toe en houden focus op het gewenste resultaat.

Tijdsgebonden.png

TIJDSGEBONDEN

Onze doelen zijn binnen een bepaald tijdsbestek gesteld en zijn gezien het tijdsbestek realistisch.

Inspirerend.png

INSPIREREND

Onze doelen zijn inspirerend en motiveren het individu om ze te bereiken.