Een bericht sturen

Contactformulier

Veelgestelde Vragen en Antwoorden

We hebben hier de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld. Mocht u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Een goed begin is niet alleen half werk, maar ook essentieel voor het succes. Daarom beginnen wij met een grondige studie en analyse van de huidige situatie. Vervolgens creëren wij samen met u een (verbeter)plan, om het zwakke marketingonderdeel naar een hoger niveau te tillen.

Omdat de hele wereld aan het digitaliseren is! Steeds vaker kijken we op een website of social media kanaal om te bepalen of we bij een bedrijf een aankoop willen doen of een samenwerking aan willen gaan. Niet investeren in online marketing is dus hartstikke zonde.

Met een marketingstrategie leg je vast wat je doelen zijn voor de lange en korte termijn. Ook leg je vast hoe je dit wilt bereiken. Welke communicatiemiddelen wil je gaan gebruiken? Met welke tone-of-voice wil je gaan communiceren? Welke tussentijdse doelen heb je? Wat is je prijsbeleid? Hoe zet je jouw product in de markt? Hoe maak je jouw product uniek? Het vaststellen van een marketingstrategie kan best lastig zijn.

SEO heeft te maken met de organische vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Organische zoekresultaten zijn te vinden onder de betaalde zoekresulten. De volgorde wordt bepaald doordat de zoekmachine elke website een eigen waarde toekent. Hoe hoger de waarde, hoe hoger de website in de zoekresultaten terecht komt. Het is belangrijk voor jouw bedrijf om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht te komen. Zo trek je meer bezoekers naar de website! Factoren die onder andere invloed hebben op SEO zijn zoekmachine geoptimaliseerde teksten, het linkprofiel, website autoriteit, laadsnelheid & bouncepercentage.