“B-Mobile is een bekende winkel in het hartje van Didam. Wij bieden onder andere betrouwbare reparatieservice voor telefoons en tablets. Bovendien kunt u in onze winkel veel hoesjes en accessoires vinden.” Met bijna 8 jaar ervaring in de telecombranche is B-Mobile een ervaren en betrouwbare partner in uw behoefte aan accessoires en onderdelen voor bijna elk merk mobiele telefoon tablet.

Geheel uit een onverwachte hoek, kregen wij deze opdracht. Een winkel, die zo lang bestaat maar nog geen duidelijke online aanwezigheid heeft. Wij hebben samen met de eigenaar een goed marketingplan samengesteld. Het onderdeel webshop heeft SMARTi tot zijn rekening gehouden.

“Ik ben zwaar onder de indruk van het geleverde werk door SMARTi. Deze jongens weten echt waar zij het over hebben. Zij hebben mij geholpen met goede digitale inrichting van mijn bedrijfsprocessen.”, S. Balwa

Een kleine onderneming die grote online dromen heeft helpen, kan heel uitdagend zijn. Als SMARTis’ houden wij daarvan. Daarom hebben wij met veel passie aan dit project gewerkt.

Project facts

NaamB-Mobile Didam Webshop
OpdrachtHouse Style creëren, webshop ontwerpen en ontwikkelen, promotiemateriaal maken
Duur1 maand
Succes100%
LinkB-Mobile-Didam.nl