NT Mobiel Accessoires is de officiële distributeur van Pierre Cardin Mobile Accessories in Europa. Wij leveren bovendien hoesjes en accessoires van merken als Guess, Pierre Cardin, Karl Lagerfeld, Audi, Lamborghini, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari en UNIQ Accessory voor alle merken smartphones en tablets. Daarnaast bestaat ons assortiment uit veel randapparatuur zoals opladers, kabels, screenprotectors, speakers, SD-kaarten, powerbanks, autohouders, autoladers en selfiesticks.

In dit project hebben wij de B2B website van NT Mobiel opnieuw ingericht met overzichtelijke categoriëen en productomschrijvingen. Bovendien is er gewerkt aan het design en gebruiksvriendelijkeheid van de gehele website. 

“Samenwerking met SMARTi heeft voor veel positieve reacties gezorgd bij onze zakelijke klanten.”, zegt H. Nawabi de directeur van NT Mobiel

Het bijzondere aan dit project was de inrichting van zogenaamde Live Product Feeds. Het SMARTi team heeft de infrastructuur aangelegd, waarmee CSV en XML bestanden met geselecteerde producten aangemaakt kunnen worden voor de zakelijke klanten. De bestanden kunnen diverse informatie bevatten; zoals productnaam, foto’s, model, kleur en beschrijving.

Project facts

NaamNT Mobiel B2B Webshop rebrand
OpdrachtIndeling en functionaliteiten gebruiksvriendelijker maken, een nieuw design, live product feeds aanleggen
Duur2 maanden
Succes100%
LinkNT-Mobiel.nl