“Je raad het al, wenkbrauwen zijn mijn passie! Ik heb het geluk om vanuit deze passie in 2016 mijn eigen salon te mogen openen waarin ik iedere dag opnieuw de wenkbrauwen van klanten op zijn mooist maak. Deze passie voor wenkbrauwen heeft er ook toe geleid dat ik twee powerproducten voor de wenkbrauwen heb ontwikkeld: de Brow Boost Oil en de Brow Boost Fixer. Ik kan met trots zeggen dat dit echt mijn kindjes zijn. Ik heb ze zelf tot leven gewekt en ik ben onwijs trots op het eindresultaat!”, zo beschrijft Ghazal zichzelf.

In dit project heeft SMARTi bijgedragen aan het verwezelijken van Ghazal’s droom. Naast het automatiseren van de afspraken, is er namelijk een webshop gedeelte gemaakt. Zo kunnen de klanten zowel een afspraak maken als een product aanschaffen. 

“De korte lijnen en persoonlijke aandacht van SMARTi tijdens dit project heeft mij veel vertrouwen gegeven alles te kunnen delegeren.”, aldus Ghazal.

De balance tussen een online boeking website en webshop was het bijzondere aspect van dit project. Samen met Ghazal hebben wij goed gekeken naar verhouding van informatie zoals tekst en beelden op elke pagina. Bovendien, de gehele website moet een natuurlijke uitstraling krijgen, die symbool staan voor ingrediënten van Ghazal’s Beauty Producten.

Project facts

NaamGhazal Beauty Online
OpdrachtOnline boeking systeem voor diensten, webshop voor producten
Duur1 maand
Succes100%
LinkGhazalBeauty.nl