“Bij JobPoint draait het om de perfecte match tussen werknemer en werkgever. Wij helpen jou als werknemer om het beste in jezelf naar boven te halen middels training en coaching en wij helpen jou als werkgever om jouw doelstellingen te realiseren met behulp van de beste kandidaten. Vanuit onze vestigingen in Rijswijk en Rotterdam zorgt ons team van specialisten altijd voor een passende oplossing die aansluit op de wensen en ambities van zowel klant als kandidaat.”, zo beschrijft de organisatie zichzelf.

In dit project hebben wij gewerkt aan de ‘rebranding’ van JobPoint. Dit omvatte het creëren van algehele look and feel voor de digitale media zoals website en socials. Maar ook de bedrukte house style en het digitaliseren van bepaalde primaire processen.

“Wij vinden de korte lijnen in de communicatie heel effectief en doeltreffend. SMARTi is altijd goed bereikbaar en reageert snel op onze wensen. De samenwerking is bovendien vriendelijk en prettig.”, JobPoint bv

Werken voor een organisatie dat recruitment en talentonwikkeling als speerpunten heeft, vonden wij enorm leerzaam. Wij heeft vanaf het begin bijgedragen aan het opstellen van een goede marketingstrategie. Bovendien, hebben wij een goed functionerende website ontwerpen en ontwikkeld, met veel front-end en back-end automatiseringsfunctionaliteiten.

Project facts

NaamRebranding JobPoint
OpdrachtHouse style creëren, marketing-en promotieplan, website ontwerpen en ontwikkelen
Duur3 maanden
Succes100%
LinkJob-Point.nl