De mode-industrie moet verduurzaamd worden door het hergebruik van stof en de bewustwording van mensen. Daarom werkt Malang Studio eraan om avondjurken een tweede vernieuwend leven geven door het upcyclen. Beroepskleding met een perfecte pasvorm bevordert het werkplezier van professionals. Beroepskleding op maat maken met een perfecte pasvorm, zodat de professionals deze langer willen dragen. Dat is een belangrijke missie van Malang Studio.

De gedreven K. Malang is naar ons toe gekomen met de vraag of wij haar helpen haar grote droom te realiseren. Zij heeft inmiddels haar eerste eigen studio geopend in Amersfoort. Zij heeft ons opdracht gegeven om een website te maken voor haar studio.

“Ik ben een zeer kieskeurige persoon, als een kleding ontwerpster. Toch heeft SMARTi mijn al heel vroeg in het project overtuigd met een aantal goede varianten voor mijn website. Het eindresultaat past perfect bij mijn studio.”, vertelt K. Malang.

Wij hebben met veel plezier gewerkt aan dit project. Het bijzondere hieraan was de dienst “upcycling”, een manier om oude kleding een nieuw leven in te blazen. Verder was het een uitdaging om een locaal bedrijf online een gezicht te geven door het creëren van bijpassende house style en logo.

Project facts

NaamMalang Studio Website
OpdrachtHouse style creëren, logo ontwerpen, website ontwerpen en ontwikkelen.
Duur1 maand
Succes100%
LinkMalangStudio.nl