“De tandarts is een van de belangrijkste mensen in een mensenleven. Zij zijn verantwoordelijk voor de verzorging van uw gebit en geven u de beste kwaliteit van leven. Tandartsen die persoonlijke aandacht willen geven aan hun patiënten, kiezen voor een flexibel rooster. Onze tandartspraktijk heeft hier veel aandacht voor. Bij de Delftse Tandartspraktijk hebben wij alle aandacht voor u als patiënt. Daarom werken wij flexibel en transparant. Wij gaan nog een stap verder en bieden een transparant prijsmodel aan, zodat de patiënt vooraf precies weet wat hij gaat betalen. Wij bieden ook consultaties aan.”, zo beschrijft de praktijk zichzelf.

Dit project is het tweede in de reeks website en marketing projecten in de medische sector. In dit project heeft SMARTi vanaf het begin meegewerkt aan house style ontwikkelen, marketing-en promotieplan opstellen, website ontwerpen en ontwikkelen.

“Wij hebben de communicatie en slagkracht bij SMARTi als zeer professioneel ervaren. Er werd altijd rekening gehouden met onze wensen. Toch werd er waardevolle advies gegeven.” De Delftse Tandartspraktijk

Werken voor medische klinieken is altijd uitdagend en bijzonder. In dit project hebben wij vanaf het begin bijgedragen aan het opstellen van een goede marketingstrategie. Bovendien, hebben wij een goed functionerende website ontwerpen en ontwikkeld, met veel front-end en back-end automatiseringsfunctionaliteiten.

Project facts

NaamMarketing de Delftse Tandartspraktijk
OpdrachtHouse style creëren, marketing-en promotieplan, website ontwerpen en ontwikkelen
Duur2 maanden
Succes100%
LinkDelftseTandartspraktijk.nl