“Bij The Perfect Dress zijn we meer dan zomaar een kledingwinkel. Wij zijn uw vertrouwde partner voor die onvergetelijke momenten in het leven. Of het nu gaat om een bruiloft, een gala, of elke andere speciale gelegenheid, onze missie is om u niet alleen een jurk te bieden, maar een complete, onvergetelijke ervaring.”

In dit project hebben wij gewerkt aan de ‘rebranding’ van The Perfect Dress en het SEO-beheer. Dit omvatte het creëren van algehele look and feel voor de digitale media zoals website en socials. Maar ook de bedrukte house style en het digitaliseren van bepaalde primaire processen.

“De mate van zelfstandigheid bij SMARTi Marketing en hun snelle communicatie heeft mij echt positief verrast. Ik hoop voor een lange tijd met hen samen te kunnen werken.”, The Perfect Dress

Werken met een uitgebreide collectie en een breed scala aan stijlen – van klassieke Moeder van de Bruid-jurken tot adembenemende Cocktailjurken, van elegante Galajurken tot Exclusieve Avondjurken, is erg interessant.

Project facts

NaamRebranding en SEO The Perefect Dress
OpdrachtMarketing-en promotieplan, website ontwerpen en ontwikkelen, SEO-beheer
DuurDoorlopend
Succes100%
LinkThe Perfect Dress